Film- og Videoproduksjon

Fra vårt kontor i Oslo sentrum produserer vi film og video for alle digitale plattformer.

 Vi dekker hele produksjoner fra idé til ferdig produkt, og vårt team jobber med alle aspekter innen filmproduksjon som time-lapse, drone, animasjon, reklamefilm og mye mer.

Film- og Videoproduksjon

Fra vårt kontor i Oslo sentrum produserer vi film og video for alle digitale plattformer.

 Vi dekker hele produksjoner fra idé til ferdig produkt, og vårt team jobber med alle aspekter innen filmproduksjon som time-lapse, drone, animasjon, reklamefilm og mye mer.

Vi er med fra idé til ferdig produkt

Pre-Produksjon

Under pre-produksjon jobber vi med idè og manus på en måte som gjør at du blir inspirert. Vi syntes det er spesielt viktig å kjenne deg og/eller temaet såpass godt at det kreative ikke blir et hinder. Vi ønsker å tenke nytt. Samtidig har vi fokus på tydelighet og god kommunikasjon.

Opptak

Med et team bestående av de viktigste leddene i en filmproduksjon, og med et større utvalg filmutstyr, trenger vi sjeldent å leie inn eksternt. Det skaper en tids- og kostnadseffektiv produksjon. I tillegg har vi tilgang på filmstudio 24/7. 

Etterarbeid

Med flere arbeidsstasjoner, dedikert klippesuite og et lyd-studio jobber vi parallelt og flytende for å holde på kjerneideen helt fra konsept til ferdig produkt.  Da vi i tillegg har alle de sentrale menneskene innen etterarbeid in-house, kan vi tilby en effektiv prosess.

Hvorfor har VJUS en fordel som filmproduksjonsselskap?

Med en helt unik miks av erfarne filmskapere og suksessfulle YouTubere, produserer VJUS innhold som skiller seg ut.

Prisvinnende filmskapere

Ikke bare har teamet i VJUS lang erfaring med film og video, vi har også en rekke priser på CVen. Kreativ produsent og regissør Anders Øvergaard har blant annet Amandapris beste barnefilm, samt priser i utlandet for sin spillefilm og kortfilmer. Jørn Ranum har vunnet over 30 priser for sine dokumentarer, deriblant Tribeca. Og daglig leder Morten Rustad har ved flere anledninger fått sine time-lapser filmer plukket ut av teamet bak Vimeo, såkalt staff picks.

Suksess på sosiale medier

VJUS besitter to store YouTube kanaler med over 400 000 følgere, fra hele verden. Her publiserer vi filmer og videoer, samt bakomfilm og innhold hvor vi lærer bort og inspirerer andre til å lage film. VJUS har også en rekke ganger publisert bakomfilm for sine kunder gjennom YouTube kanalene. Dette gjør at kunden får spredd sitt innhold til flere tusen potensielle kunder, raskt og effektiv. Her er et eksempel på det: SE VIDEO

Vi er VJUS

VJUS er satt sammen av en rekke bransjefolk med forskjellig bakgrunn.
Vi har regissører, time-lapse fotograf, komponist, lyddesigner, animatør og mer. 

Ekstra eksponering og troverdighet gjennom sosiale medier

I tillegg til filmen eller videoen vi produserer for deg, tilbyr vi å lage bakomfilmer. Resultatet lastes opp på vår YouTube kanal om filmskaping, med over 300 000 følgere. Slik får du og produktet ekstra mye eksponering og potensielt flere tusen nye kunder. Se en bakomfilm vi lagde for JetKids i videoen under som ble sett av 100 000 på under en måned:

Ikke nøl med å ta kontakt!

Generelle spørsmål
hei@vjus.no // 0047 41509977

Studio- og utstyrsutleie
Kim Groustra // kim@vjus.no // 0047 90545450

Live Streaming
Morten Rustad // morten@vjus.no // 0047 46425616

Vi holder til i Torggata 17B i Oslo.

VJUS office