Filmproduksjon i Asker & Bærum

Noen av oss i VJUS har røttene i Asker. Vi har også en innflytter. Vi kjenner altså områdene i Asker og Bærum godt, og vi ønsker å kunne synliggjøre alle de gode lokale tiltakene som gjøres i lokalsamfunnet – enten det er å holde filmkurs for barn og unge, eller lage profesjonell video for lokale bedrifter og organisasjoner.

lokal filmproduksjon

Her er noen prosjekter vi har gjort i Asker

MATSVINN, STOP MOTION

Fellesskapet Informasjonsfilm

FELLESSKAPET

OMATTATT

Trenger du bedriftsfilm?

Har du en liten bedrift som holder til i Asker og ønsker større synlighet i sosiale medier? Eller ønsker du å dele bedriftens særegne kompetanse med ditt publikum?

Da kan vi i VJUS bistå deg med erfarne, trygge filmfolk med filmutstyr i toppklassen. Vi er både portable og godt kjent i Asker-området. Med vårt studio i Oslo trenger du heller ikke reise langt for profesjonelle studiobilder- og video.

… Eller Ønsker du å arrangere film workshops eller lignende kurs i Asker-området?

Er du en organisasjon som har sosiale, utdannede tilbud til barn og unge? Hvorfor ikke lære dem film?

Film handler nemlig ikke bare om å trykke på “REC” eller å få fine bilder. Nei, film er en god potputrri av forskjellige egenskaper vi alle har bruk for, uansett hvilken jobb man har, eller i hvilken sosial setting vi befinner oss i.

Vi fokuserer på å styrke både mentale, såvel som tekniske ferdigheter, som samarbeid, kommunikajson, og ikke minst – å føle på en glede og mestringsfølelse med kreativt arbeid!

– Da bør du ta kontakt med en av våre Askerbøringer!

Anders Øvergaard og VJUS har gjort flere prosjekter i lokalmiljøet – alt fra stop motion kurs til filmworkshops, samt laget videoer om gode lokale tiltak, for eksempel i regi av Omattatt. Enten det er Heggedal eller Asker sentrum – han er alltid klar for å hjelpe lokalmiljøet!