Video er blitt et stadig viktigere virkemiddel for både store og små bedrifter. Da VJUS ble stiftet i 2017 var det basert på en stor iver og lyst til å sette vårt preg på online videoer. Vi hadde alle lang erfaring med YouTube, vi kunne filmfaget og vi fant en tids- og kostnadseffektiv modell som skulle være til fordel kunden.

Helt siden begynnelsen ble store deler av prosessen dokumentert. Vi tok derfor i bruk alt materialet og produserte YouTube-serien «Making a Film company», som til nå har blitt sett av flere hundre tusener.

 

Hvem bør se Making a Film Company?

Denne serien er for deg som har en “entreprenør-skalle” og kanskje er i oppstartsfasen selv. Vi møter på utfordringer som er universelle, som du kan se i listen litt lenger ned. Derfor vil du kunne hente masse verdi ut av serien, uavhengig av hvilken bransje du selv opererer i.

Serien er også for deg som ønsker video til din bedrift og som på en enkel måte ønsker å bli bedre kjent med et filmproduksjonsselskap. Her får du bli godt kjent med oss – både hvordan vi er som personer, samt vårt kunnskaps- og ferdighetsnivå innen filmskaping.

Ved å se denne serien kan du med andre ord få et tydelig innblikk i VJUS som selskap, uavhengig av hvilket perspektiv du kommer inn med.

 

Hva kan du forvente å lære i serien?

Gjennom serien vil du få overvære en rekke dilemmaer, høydepunkter og utfordringer et ungt selskap går igjennom:

  • Hva må vi tenke på ved anskaffelse av kontorlokale?
  • Hvordan skal vi bygge ut vårt kundenettverk?
  • Hva gjør vi når andre misbruker vårt arbeid?
  • Hvordan ser selskapsstrukturen ut?
  • Hvordan anvende inntekten på best mulig måte for å øke veksten ytterligere?
  • Hvilke tiltak må til for å optimalisere trivsel, effektivitet og motivasjon internt?
  • Hvordan takle tørkeperioder?

…og mye, mye mer.

«Making a Film Company» er nå inne i sin andre sesong, og du kan se nye episoder på Youtube-kanalen Andyax hver fredag. Serien er sponset av Scandinavian Photo.