Vi er VJUS

VJUS er et filmproduksjonsselskap opprettet av freelancere med bakgrunn fra ulike kreative deler av en filmproduksjon. Hos oss kan alt fra droneoperatør til komponist ta del i prosjektet fra dag én og se produksjonen fra alle vinkler. Slik finner vi unike måter å formidle din historie på.

Så, har du noe du vil fortelle? La oss fortelle det sammen.

Bli enda bedre kjent med oss i vår showreel.

Morten Rustad // Daglig leder og Timelapse

Morten er Norges ledende timelapse-fotograf, og har flere ganger laget filmer med stor suksess i inn- og utland. Han er lidenskapelig opptatt av å fange de magiske øyeblikkene, og ofrer gjerne en natts søvn for de beste bildene.

Her er en av flere filmer hvor Morten bruker timelapse som fortellergrep: «Seasons of Norway».

Anders Øvergaard // Kreativ Produsent

Anders har jobbet med regi, foto og klipp siden han startet sitt eget firma som 16 åring. Med Amandapris for sin debut-spillefilm «Til siste hinder», en kortfilm laget av silhouetter som fengslet Harald Zwart, en populær virtuell robåt-simulator og 240 000 abonnementer på egen YouTube kanalviser Anders at det å jobbe kreativt kan få alle typer prosjekter til å skille seg ut.

Marius Ytterdal // Lyddesigner

Marius har over 10 års erfaring innen lyddesign, miks, manus og tekstarbeid for film, TV og radio. Med det sørger Marius for at alle prosjekter får et solid lyddbilde. Hans erfaring gir effektivitiet, som igjen skaper rom for vår kjerneverdi; kreativitet.

Nicolai Stigar // Animatør

Nicolai er utdannet animatør og har bakgrunn som tegneserie- og kortfilmskaper. Aktuelle animasjonsfilmer er «Give and Break» (2015) og «The Paylabbs» (2016). De siste årene har Nicolai jobbet freelance innen animasjon, grafisk design og klipp.

Dmitry Tkachenko // Dronepilot og fotograf

Å fly drone i seg selv er ingen problem, men det å vite hvordan komposisjon og bevegelse skaper de helt unike bildene, krever en erfaren dronefotograf. Dmitry sørger for at film og foto løftes til nye høyder. Dmitry har RO3 sertifikat.

Harald T. Rosenstrøm // Regissør og Casting

Harald er trolig Norges yngste rektor, vant Gullmasken for beste forestilling i 2011 og har spilt på flere av de største scenene i Moskva, Paris og Berlin, i tillegg til 20 filmer. I hans regi sørger Harald for solid og spennende skuespill. 

Thomas Leypoldt // Komponist

Thomas har komponert musikk til alt fra spillefilm og dokumentarer til reklame og YouTube-videoer. Hans motto er å tilby musikk som skaper gjenkjennelighet og bro mellom det som fortelles og den som hører på. 

Jørn Ranum // Regissør & Filmfotograf 

Jørn jobber kreativt og ofte med natur som tema eller bakteppe. Han ofrer mye for å fange de helt spesielle historiene. Dokumentarfilmen Nordfor Sola har sanket over 25 priser og blitt vist på over 80 filmfestivaler over hele verden. Mot Nord har over 700.000 visninger og har også reist sin seiersgang på festivalene.

Vi har akkurat opprettet VJUS AS. Følg oss på ferden og opplev mye spennende via våre sosiale medier:

VJUS AS // 919 919 604 MVA // Torggata 17B, 0183 OSLO // hei@vjus.no // 0047 41509977